alchajmer

O donacijama

Donacija je davanje pomoći u vidu poklona u novcu, predmetima ili u uslugama, pravnom licu, bez ikakvog uslovljavanja da se za to davanje izvrši bilo kakva protiv usluga.

Zašto je važno donirati: pomaganjem drugima dobijamo pozitivni stimulans za nas same, jer se tada osećamo bolje, što činimo opšte dobro za društvo i zajednicu u kojoj živimo.

Donirajte Srpskom udruženju za Alchajmerovu bolest, jer je ono neprofitna organizacija neformalnih negovatelja osoba obolelih od Alchajmerove bolesti ili nekih drugih vrsta demencije, kao i zdravstvenih i socijalnih radnika, koji su rešeni da doprinose boljem kvalitetu života obolelih osoba, koje su uglavnom prepuštene porodicama da se nose sa teretom bolesti i negom koju ona zahteva.

Udruženje će zagovarati za razvoj nedostajućih servisa i usluga za obolele i njihove neformalne negovatelje na nivou lokalnih zajednica i pomagati da se uobliče socijalne i zdravstvene politike i programi delovanja u odnosu na obolele i na njihove porodice.

Članovi Udruženja će prenositi i deliti svoje znanje i iskustvo sa neformalnim negovateljima ili zaposlenima koji rade sa osobama obolelim od Alchajmerove bolesti ili drugih vrsta demencije, kako bi olakšali svakodnevni život negovateljima, i posao i rad zaposlenima.

Doniranjem ovom Udruženju učestvujete u stvaranju uslova da obolele osobe žive dostojanstvenije, a njihovi neformalni negovatelji sa manje stresa i nervoze brinu o obolelim dragim osobama.

Doniranjem možete  očekivati da, zavisno od veličine donacije, dobijete zahvalnicu/priznanje Udruženja i da budete upisani u listu dobrotvora.

 

Ovo je primer pripremljene uplatnice sa našim podacima. Na uplatnici dodajte svoje podatke.